Newsletter: zapisz się!nie jesteś zalogowanyzaloguj sięzarejestruj się
Wyszukiwałeś:
forum |
. Znaleziono 13215 wyników.
Spróbuj też wyszukać: forum toyota avensis forum opel vecra c forum Meriva 17cdti 2004 zasilanie pompyolejem
na licencji KIŁY czy Hjundaia ? Wygląda jak koreański szrot
Znajdź podobne forum Samochody Samochody luksusowe
a ja tami vipera nie potrzebuję - chociaż w marzeniach... - póki co wystarcza mi dobrze jeżdżąca klasa A, kredycik się z getina wzięło, ale nie gryzie mocno w budżet więc jeździ się miło
Wygląda rewelacyjnie,oby tylko jakość się nie pogorszyła,Masterami zrobiłem milion kilometrówjak narazie sprawdzają sie jako auta dostawcze,myślę że kupię to auto w najbliższym czasie.jer71
Znajdź podobne forum Samochody Samochody użytkowe
super że coś polskiego jest w motoryzacji , tak trzymać!!!:D
Pamiętam wizje przyszłości ciężarówek przestawiane w pod koniec lat 80. i przez pierwszą połowę lat 90. Wszyscy wtedy zaklinali się, że ciężarówkę przyszłości określi totalna zabudowa aerodynamiczna, ukrywanie kół pod osłonami itp. A tym czasem to co wyróżniło zestawy które możemy spotkać dziś ...
Nie fan tylko inwestor. Pewnie za kilka lat sprzeda je z zyskiem.... albo i nie ;)
jak można z takiego pięknego konceptu ( w google wyszukajcie sobie Nissan NV 200 concept ) zrobić takiego paszczura, pudło jakieś na czterech flakach.
cena będzie rówie szokująca jak przyspieszenie ?
a wiecie, że poza Kalifornią, RPA i UE, palą kable, opony, szmaty, plastikowe odpady, opalają blachy :)) dziura ozonowa była duuuuża a teraz jest mała. a nasz smród to tylko ułamek światowego :P
Przejdź do Forum » Nie znalazłeś odpowiedzi na swoje pytanie? Zadaj je na Forum Motoryzacyjnym mojeauto.pl!