Newsletter: zapisz się!nie jesteś zalogowanyzaloguj sięzarejestruj się
Wyszukiwałeś:
. Znaleziono 16898 wyników.
Następujące słowa są bardzo popularne i nie zostały uwzględnione w wyszukiwaniu: w.
Spróbuj też wyszukać: voss
Ja w swojej KIŁCE Ceed mam deskę rozdzielczą z plexi !
Znajdź podobne forum Samochody Samochody luksusowe
Warto jeszcze dodać, bo może nie wszyscy wiedzą, że do tej pory każda duża ciężarówka płaciła ok. 3400 zł rocznie (plus podatek drogowy ok. 3000 zł za zestaw plus podatek w paliwie). W związku z planowaną likwidacją winiet za 12 miesięcy już teraz przestano sprzedawać winiety roczne zmuszając prz...
Znajdź podobne forum Samochody Samochody użytkowe
No, widzę że BMW naprawia swój błąd (czytaj 5GT). Jeszcze mi się marzy seria 4, coś w ten deseń ale pomiędzy 3 coupe a 5 sedan.
Czy przypadkiem rekord prędkości na lądzie nie został ustanowiony przez któregoś z potworów napędzanych silnikiem odrzutowym? Może w przypadku Veyrona o inny rekord chodzi?!
a kierowcą nie jest przypadkiem Stig z Top Gear'a?! ;)
na licencji KIŁY czy Hjundaia ? Wygląda jak koreański szrot
a ja tami vipera nie potrzebuję - chociaż w marzeniach... - póki co wystarcza mi dobrze jeżdżąca klasa A, kredycik się z getina wzięło, ale nie gryzie mocno w budżet więc jeździ się miło
Wygląda rewelacyjnie,oby tylko jakość się nie pogorszyła,Masterami zrobiłem milion kilometrówjak narazie sprawdzają sie jako auta dostawcze,myślę że kupię to auto w najbliższym czasie.jer71
super że coś polskiego jest w motoryzacji , tak trzymać!!!:D
Pamiętam wizje przyszłości ciężarówek przestawiane w pod koniec lat 80. i przez pierwszą połowę lat 90. Wszyscy wtedy zaklinali się, że ciężarówkę przyszłości określi totalna zabudowa aerodynamiczna, ukrywanie kół pod osłonami itp. A tym czasem to co wyróżniło zestawy które możemy spotkać dziś ...
Więcej informacji? » Za dużo wyników wyszukiwania? Spróbuj wyszukać dokładniej: "forum branża motoryzacyjna w polsce".
Przejdź do Forum » Nie znalazłeś odpowiedzi na swoje pytanie? Zadaj je na Forum Motoryzacyjnym mojeauto.pl!