Newsletter: zapisz się!nie jesteś zalogowanyzaloguj sięzarejestruj się
Wyszukiwałeś:
2000 |
. Znaleziono 1117 wyników.
Spróbuj też wyszukać: mazda 626 skoda fabia 2000 rok
Witam, mam wielką prośbe .Nie wiem co jest przyczyną tzw, szarpania silnikiem,ja to odbieram jakby paliwa brakowało .Ma to miejsce od 2000- 3000 obr.Autko jest z 2000 roku w tdi , moja poprzednia z tego samego roku nic takiego nie miała.Ta wydaje mi sie jakby silniejsza lepiej sie zbiera, może ...
widze maly blad w artykule a dokladniej na zdjeciu jest model L2000. LE 2000 ma zupelnie inny zderzak ze swiatlami z przezroczystego klosza.
Znajdź podobne forum Samochody Samochody użytkowe
Witam, czy kia 2700 do 2000 roku czy ma chłodnicę oleju?
Znajdź podobne forum Kia K 2700
Sprzedam VW Passat 1.9 TDI 90 km rok 2000 Kombi Full opcja !!! Cena 15500 zł tel. kon. 792281133
Znajdź podobne forum Volkswagen Passat
Witam mam pytanie , ile powinno wynosiz zuzycie oleju wScodzie Octavii 1 r.2000 combi 1.6 benzyna. Po 10 tys km musialem dolac troszke mniej niz 2l i chcialbym sie dowiedziec czy miesci sie to w normie.
Znajdź podobne forum Skoda Octavia
słuchajcie jakie watowe powinny byc baterie do pilota vw passat 2000 rok bo wymienilem na 3 watowe no i nie dziala wiec prosze o szybka odpowiedz z gory dziekuje :))
Znajdź podobne forum Volkswagen Passat
Witam, Posiadam Seata Ibizę II FL 1.4 MPI z 2000 r. Auto kupiłem w listopadzie poprzedniego roku i właściwie od tamtego czasu zmagam się z pewnym problemem. Mianowicie kiedy auto stoi (bez względu czy na biegu na luzie) od czasu do czasu obroty cyklicznie spadają z 900 na 500. Dzieję się tak mnie...
Znajdź podobne forum Seat Ibiza
czy mógby mi ktos sprezentowac schemat jak idzie pasek klinowy wokól kól w powyszym modelu, wymienialem alternator i teraz nie moge sobie poradzic, prosze o pomoc i z gory bardzo dziekuje
Znajdź podobne forum Twój samochód Opel
super, tylko ciekawe czy po tym zabiegu będzie jeszcze którędy poprowadzić drogi ? czyli w wielu wypadkach od nawa rozpoczną się procedury wyboru nowych tras, czyli konsultacje, protesty, konsultacje, protesty i tak w kółko, może do euro2012 uda się uzgodnić :(
Znajdź podobne forum Polskie drogi
komfort ..w tico jest lepszy.
Znajdź podobne forum Opel Corsa
Przejdź do Forum » Nie znalazłeś odpowiedzi na swoje pytanie? Zadaj je na Forum Motoryzacyjnym mojeauto.pl!