Newsletter: zapisz się!nie jesteś zalogowanyzaloguj sięzarejestruj się
Wyszukiwałeś:
. Znaleziono 12129 wyników.
Spróbuj też wyszukać: s 11 drogi krajowe mature land
oby Europejczycy sie nie dali Japońcą tak jak Amerykanie
Znajdź podobne forum Motoryzacja ogólnie
Nie wiem co w tym samochodzie jest nadzwyczajnego. Konsola wygląda jak wyrwany z lat 80-ch tylko że po facelifringu, siedzenia jak to siedzenia - obecnie można zrobić z dowolnego materiału byleby budżet pozwalał. Kiedyś na Top Gear powiedzieli, że ma wyśmienite zawieszenie do komfortowej jazdy no...
Znajdź podobne forum Citroen C6
BMW jak zwykle robi dobre silniki i nie mowie tu malych i ekologicznych gniotach ale o prawdziwych silnikach odpowiednich do robionych przez BMW aut
Widziałem w Grecji takie cudo rok temu, Skode Octavie II sterowaną przez komputer. Burakowóz jechał sam a gość siedział po prawej stronie (kierownica z lewej). Robiło to niezłe wrażenie na przechodniach. Tylko, że tam nie było czujników, ale kierowca musiał "nauczyć auto" jazdy, całej tra...
Dałem sobie założyć zimówki w zeszłym roku bo akurat na jesień nie mieli innych. NONSENS. Dojeżdżę je w tym roku i nie dam się więcej nabrać. Z zaspy na osiedlu potrafię się wygrzebać bez zimówek a gdzie indziej nie są przydatne jak się choć trochę umie jeździć.
Trochę przegięcie z tym 30 km/h...
Znajdź podobne forum Finanse, prawo, ubezpieczenia, motobiznes, flota
burakowozy w australii ?
nigdy nie kupilbym takiego badziewia. Nie dosc ze tyle kosztuje to pali jeszcze wiecej niz wydajniejsze wersje!
Znajdź podobne forum Honda Civic
Niemcom wyszłoby najlepiej gdyby produkowali w Polsce połozenie dogodne rynek obiecujacy dobra siła robocza bliskosc Niemiec wieksza ilosc salonów dostep do portów rozbudowana siec kolejowa duza ilosc inteligencji technicznej
Byłem 7 dni we Włoszech. Obecnie 40 C temperatura w dzień i 30 C w nocy, w zimie nawet -20 C. Asfalt twardy jak kamień ! Ktoś chyba nas oszukuje z tym asfaltem, że w Polsce musi być inny niż na zachodzie! Inny znaczy gorszy !? Wyobrażacie sobie by Włochy , gdzie jest szeroko rozwinięta sie...
Znajdź podobne forum Samochody Samochody użytkowe
Więcej informacji? » Za dużo wyników wyszukiwania? Spróbuj wyszukać dokładniej: "drogi ekspresowe".
Przejdź do Forum » Nie znalazłeś odpowiedzi na swoje pytanie? Zadaj je na Forum Motoryzacyjnym mojeauto.pl!