Wyszukiwałeś:

drogi X

krajowe X

. Znaleziono 12174 wyników.

Znaleziono w kategoriach:

Poprzednio wyszukiwałeś:

Reklama:

Wyniki wyszukiwania dla: drogi krajowe

Spróbuj też wyszukać: DROGI POWIATOWE biecz jasło 791

Następna strona wyników »Twoje wyniki wyszukiwania (2811 - 2820 z 2894 wszystkich):

Wątek na forum: Test nawigacji: Prowadzi nas Lucca

Brak informacji jakie jest procentowe pokrycie mapy w Polsce. Również informacja że są trzy wersje urządzenia nic mi nie mówi. Chętnie bym sie dowiedział, jakie dodatkowe funkcje mają kolejne wersje urzadzenia. ~Sławek

Wątek na forum: Bosch i Denso inwestują we Wrocławiu

centrum rozwojowo-produkcyjne to juz coś więcej niż tylko prosta fabryka. To dobra wiadomość dla inżynierów, wreszcie ktoś docenia chociaż minimalnie potencjal intelektualny polaków nie tylko tanią siłę roboczą. ~wreszcie

Wątek na forum: Toyota europejską marką

oby Europejczycy sie nie dali Japońcą tak jak Amerykanie ~nek

Wątek na forum: Testy mojeauto.pl : Citroen C6

Nie wiem co w tym samochodzie jest nadzwyczajnego. Konsola wygląda jak wyrwany z lat 80-ch tylko że po facelifringu, siedzenia jak to siedzenia - obecnie można zrobić z dowolnego materiału byleby budżet pozwalał. Kiedyś na Top Gear powiedzieli, że ma wyśmienite zawieszenie do komfortowej jazdy no...

Wątek na forum: Silnikowe "Oscary" rozdane

BMW jak zwykle robi dobre silniki i nie mowie tu malych i ekologicznych gniotach ale o prawdziwych silnikach odpowiednich do robionych przez BMW aut ~Jecky

Wątek na forum: Opony zimowe - czy już czas?

Dałem sobie założyć zimówki w zeszłym roku bo akurat na jesień nie mieli innych. NONSENS. Dojeżdżę je w tym roku i nie dam się więcej nabrać. Z zaspy na osiedlu potrafię się wygrzebać bez zimówek a gdzie indziej nie są przydatne jak się choć trochę umie jeździć. ~u

Wątek na forum: Auto-robot bez kierowcy

Widziałem w Grecji takie cudo rok temu, Skode Octavie II sterowaną przez komputer. Burakowóz jechał sam a gość siedział po prawej stronie (kierownica z lewej). Robiło to niezłe wrażenie na przechodniach. Tylko, że tam nie było czujników, ale kierowca musiał "nauczyć auto" jazdy, całej tra...

Wątek na forum: Skoda w krainie kangurów

burakowozy w australii ? ~heh

Wątek na forum: Honda Civic Hybrid: Auto przyszłości?

nigdy nie kupilbym takiego badziewia. Nie dosc ze tyle kosztuje to pali jeszcze wiecej niz wydajniejsze wersje! ~auto maniak

Więcej informacji? » Za dużo wyników wyszukiwania? Spróbuj wyszukać dokładniej: "drogi krajowe".

Przejdź do Forum » Nie znalazłeś odpowiedzi na swoje pytanie? Zadaj je na Forum Motoryzacyjnym mojeauto.pl!

Mojeauto.pl - motoryzacja w Internecie | Copyright © Grupa Allegro Sp. z o. o. 1999-2012
Logo Grupa Allegro