Newsletter: zapisz się!nie jesteś zalogowanyzaloguj sięzarejestruj się
Wyszukiwałeś:
motoryzacja |
. Znaleziono 3766 wyników.
Spróbuj też wyszukać: www skoda forum pl nissan terrano II ford focus 1 6 tdci wymiana świec żarowych
chciałbym się dowiedzieć kiedy zostanie otwarty odcinek autostrady A2 od Konina do Strykowa.
Znajdź podobne forum Motoryzacja ogólnie
Ta fura to marzenie:)
Od początku byłem tego samego zdania. Nowoczesny wygląd zewnętrzny nie pasował do takiego kanciastego wnętrza. W nowej Corsie widac poprawe lecz i tak muszą jeszcze troce popracować przy projektowaniu wnętrza dla następcy Vectry czy Astry.
nierealne! jak zwykle wybiorą czechy lub slowacje
Chyba chodzi o kolektor dolotowy !!
a co to, artykuł sponsorowany??
Hmmm ciekawe dlaczego nowe samochody się nie sprzedają ? 1.) Nowe Audi A4 3.2 FSI Quattro automat + full opcja (dosłownie) kosztuje w USA 150 000 zł ,a u nas to samo Audi z tym samym wyposażeniem ok. 260 000 zł . To pomyślcie ile kosztuje najsłabsze Audi w USA . Drugi przykład ,że goł...
2 miesiące temu kupiłam Colta.Poza tym,że nieprzyjemnie trzeszczy i że spodziewałam się nieco mniejszego spalania,zawiodła klimatyzacja-prawdopodobnie nie była sprawna od początku.Za kilka dni minie miesiąc od zgłoszenia usterki i nic.Pan zbywa mnie obietnicami.Nie jestem zadowolona.Myśl...
Toyota?Chiny?Guangzhou? Ciekawe kto następny? Może Skoda?
uuuuuuuuuuu nie spodziewalem sie tego po toyocie
Przejdź do Forum » Nie znalazłeś odpowiedzi na swoje pytanie? Zadaj je na Forum Motoryzacyjnym mojeauto.pl!