Newsletter: zapisz się!nie jesteś zalogowanyzaloguj sięzarejestruj się
Wyszukiwałeś:
ogólnie |
. Znaleziono 4317 wyników.
ładne autko. Nioe ma co...
Znajdź podobne forum Motoryzacja ogólnie
To proste, te auta nie są najlepsze tylko są jeszcze w miarę. Ludzie nie piszcie bzdur. To proste, osoby majętne juz mają auta, a klasy niższe nie stać na samochód który kosztuje nawet 20 000 tyś. Przy zarobkach 1200 zł np. nauczyciele itd.
Fiat jest współzałożycielem marki Seat. Początkowo firmy współpracowały jednakże marce Fiat nadazyła sie okazja pozbycia nie rentownej marki. Wydaje mi sie że VW musi spróbować w prowadzić Seata na inne rynki (czyt. amerykański)
Nie wiem z czego tu się cieszyć Moja Cordoba po 30000km bierze olej skrzynia biegów zaczęła się rozwalać przed 40000km - a co najważniejsze to w serwisie stwierdzili że już minęło 2 lata i gwarancji nie podlega TO CI MI BUBEL!
ciekawe czy rzeczywiscie beda rozdawac te karabiny. Pewnie koszt wyprodukowania gnata bedzie wiekszy niz koszt produkcji nowej lady ;)
bardzo interesująca oferta z audi.
niedługo dojdzie do tego, że ludzie z bloków będą spuszczać kable do samochodów i powszechne stanie się podkradanie prądu, bez sensu....
świat zwariował!
a nie jakies tam czeskie rakiety
Alfa!!!:)
Przejdź do Forum » Nie znalazłeś odpowiedzi na swoje pytanie? Zadaj je na Forum Motoryzacyjnym mojeauto.pl!