Wyszukiwałeś:

forum X

alfa X

romeo X

159 X

. Znaleziono 14221 wyników.

Znaleziono w kategoriach:

Poprzednio wyszukiwałeś:

Reklama:

Wyniki wyszukiwania dla: forum alfa romeo 159

Następna strona wyników »Twoje wyniki wyszukiwania (1 - 10 z 13061 wszystkich):

Wątek na forum: Alfa Romeo 159

ALFA ROMEO 159 Doskonałe auto z silnikiem 1,9 JTDM i z zamontowanym "chipem" do 200 KM. Osiągi zmierzone przy pomocy GPS - prędkość maks. 232 km/h, przysp. 0-100 km/h - 8,6 s. zużycie paliwa w mieście 8,9-9,1 l. poza miastem w zależności od prędkości 5,5-6,8 l/100 km. NAPRA...

Wątek na forum: Alfa Romeo 159: Piękna bestyjka

zawsze mi się alfy podobały, a jak zobaczyłem po raz pierwzy 159-ke to az niemal nie znioslem jajka z wrazenia, pozdro dla wszystkich Alfistów, podpisuje sie pod wiekszoscia artykulu, ja tez sie zakochalem w Alfie od pierwsszego ujrzenia ~Alfista

Wątek na forum: Testy mojeauto.pl : Alfa Romeo 159

Alfa miała 4 silniki benzynowe! 3,2 V6, 2.2 R4 1,9 R4 i 1.8 R4. Wszystkie były nawet dostępne w jednym czasie, wystarczy tylko przeczytać. Nie jeździłem Alfą po FL ale dziwie się wypowiedzi na temat zawieszenia, wszak najlepszego w klasie, ale muszę się przekonać. Wersja przed FL to klasa sama w...

Wątek na forum: Alfa Romeo 159 Sportwagon

Po prostu piękna... ~jacek

najpiękniejszy samochód swoich czasów. Niech się wszystkie Volkswageny, Mercedesy czy inne BMW schowają ~tomek

Przewspaniały samochód - i mówię tu nie tylko o designie :) ~nj

Wątek na forum: Alfa Romeo 159: Urbane gusto + [VIDEO]

Ma ktos z uzytkownikow to auto ? Zona mnie namawia, zeby wziasc kredyt i kupic lepsze auto. Z racji, ze okazalo sie ze kredyt samochodowy w Geitn nie jest taki straszny wybor padl wlasnie na alfe. Jak jest z awaryjnoscia tego auta ? Mam nadzieje, ze wloskie auta juz przedstawiaja pewna jakosc

Wątek na forum: Alfa Romeo 159 SW: S-tyl i W-yrafinowanie

Dla mnie Przepiekna ;-)) ~alfaglogow.fora.pl

Wątek na forum: sprzedam alfa romeo 156

Witam!! do sprzedania Alfa Romeo 156!! szczegóły na allegro na aukcji nr 578535357 pozdrawiam ~airwisnia82

Więcej informacji? » Za dużo wyników wyszukiwania? Spróbuj wyszukać dokładniej: "forum alfa romeo 159".

Przejdź do Forum » Nie znalazłeś odpowiedzi na swoje pytanie? Zadaj je na Forum Motoryzacyjnym mojeauto.pl!

Mojeauto.pl - motoryzacja w Internecie | Copyright © Grupa Allegro Sp. z o. o. 1999-2012
Logo Grupa Allegro