Newsletter: zapisz się!nie jesteś zalogowanyzaloguj sięzarejestruj się
Wyszukiwałeś:
. Znaleziono 14221 wyników.
ALFA ROMEO 159 Doskonałe auto z silnikiem 1,9 JTDM i z zamontowanym "chipem" do 200 KM. Osiągi zmierzone przy pomocy GPS - prędkość maks. 232 km/h, przysp. 0-100 km/h - 8,6 s. zużycie paliwa w mieście 8,9-9,1 l. poza miastem w zależności od prędkości 5,5-6,8 l/100 km. NAPRA...
Znajdź podobne forum Alfa Romeo 159
zawsze mi się alfy podobały, a jak zobaczyłem po raz pierwzy 159-ke to az niemal nie znioslem jajka z wrazenia, pozdro dla wszystkich Alfistów, podpisuje sie pod wiekszoscia artykulu, ja tez sie zakochalem w Alfie od pierwsszego ujrzenia
Alfa miała 4 silniki benzynowe! 3,2 V6, 2.2 R4 1,9 R4 i 1.8 R4. Wszystkie były nawet dostępne w jednym czasie, wystarczy tylko przeczytać. Nie jeździłem Alfą po FL ale dziwie się wypowiedzi na temat zawieszenia, wszak najlepszego w klasie, ale muszę się przekonać. Wersja przed FL to klasa sama w...
Po prostu piękna...
najpiękniejszy samochód swoich czasów. Niech się wszystkie Volkswageny, Mercedesy czy inne BMW schowają
Przewspaniały samochód - i mówię tu nie tylko o designie :)
Ma ktos z uzytkownikow to auto ? Zona mnie namawia, zeby wziasc kredyt i kupic lepsze auto. Z racji, ze okazalo sie ze kredyt samochodowy w Geitn nie jest taki straszny wybor padl wlasnie na alfe. Jak jest z awaryjnoscia tego auta ? Mam nadzieje, ze wloskie auta juz przedstawiaja pewna jakosc
piękne auto
Dla mnie Przepiekna ;-))
Witam!! do sprzedania Alfa Romeo 156!! szczegóły na allegro na aukcji nr 578535357 pozdrawiam
Znajdź podobne forum Alfa Romeo 156
Więcej informacji? » Za dużo wyników wyszukiwania? Spróbuj wyszukać dokładniej: "forum alfa romeo 159".
Przejdź do Forum » Nie znalazłeś odpowiedzi na swoje pytanie? Zadaj je na Forum Motoryzacyjnym mojeauto.pl!