Newsletter: zapisz się!nie jesteś zalogowanyzaloguj sięzarejestruj się
Wyszukiwałeś:
. Znaleziono 18308 wyników.
Spróbuj też wyszukać: Lancia delta sporttronic platino
Zapraszam na nowopowstałe forum o audi 100/200 C3: audi200.cba.pl/forum
czy ktoś może mi powiedzieć coś na temat audi a6 z roku 2008 2.0 tdi czy te silniki są dobre ,czy może awaryjne
Czelsi, Bajern, barka i Real, co oni wszyscy widzą w tych Audi.... no chyba że Audi najwięcej im zapłaciło, albo najlepsze fury zaproponowało
Znajdź podobne forum Motoryzacja ogólnie
mam problem z odpaleniem rozrusznik kreci i nic jak wpsikne samo zaplonu do filtra powietrza to wtedy odpali . co sie popsulo !!!!! ? pomoze mi ktos
Znajdź podobne forum Renault Espace
w moim a3 1,9 TDI 99r. podczas ostrzejszego skrętu w prawo lub jazdy po łuku z podwozia z bliżej nie określonego miejsca wydobywa się dziwny hurgot. nic się nie dzieje podczas skrętu w lewo. dzwięk jest intensywniejszy gdy auto mocniej się pochyla podczas skrętu. wymieniłem już prawie wszystko w ...
Witam wszystkich mam pytanie wymienilem tarcze chamulcowe w audi a4 1.8 v5 1999r i cos mi tam tyka podczas jazdy czy ktos wie co jest nie tak???
witam posiadam audi 2.2 turbo z mechanicznym wtryskiem paliwa, silnik nie jest skażony LPG ale mam problemy z odpaleniem auta przy temperaturach około zera albo wcale nie odpala. co to może być???
Z całym szacunkiem ale daleko jeszcze do zastąpienia CB. Koledzy na naukach jazdy komunikują się przez push to talk ca prawda, ale narazie to się dalej nie posunie
Znajdź podobne forum Technika i podobne
A w salonach rabaty dla dziennikarzy, duchownych, prawników i wielu innych grup zawodowych.
Z punktu technicznego dotyczy to tylko aut po kolizjach z nieszczelnym układem...tak więc w nowym zadbanym samochodzie Nie rzadziej niż co dwa lata układ klimatyzacji powinien oczyszczony być z wilgoci i uzupełniony w czynnik chłodzący do wymaganego poziomu. - jeśli układ jest szczelny to w ciąg...
Więcej informacji? » Za dużo wyników wyszukiwania? Spróbuj wyszukać dokładniej: "forum audi 200".
Przejdź do Forum » Nie znalazłeś odpowiedzi na swoje pytanie? Zadaj je na Forum Motoryzacyjnym mojeauto.pl!