Newsletter: zapisz się!nie jesteś zalogowanyzaloguj sięzarejestruj się
Wyszukiwałeś:
. Znaleziono 14550 wyników.
Mam problem z moja meriwka: jak juz pisałem szarpie i chodzi głosno (klekocze jak tranzit) co to moze byc? Moga byc to wtryski? czy cos innego?
Znajdź podobne forum Opel Meriva
mam problem z odpaleniem rozrusznik kreci i nic jak wpsikne samo zaplonu do filtra powietrza to wtedy odpali . co sie popsulo !!!!! ? pomoze mi ktos
Znajdź podobne forum Renault Espace
meriva jest super mam ją dwa lata jest super
Znajdź podobne forum Opel Meriva
Forum o Vendze prowadzą ludzie z Kii, dbają oni o odpowiedni ton wypowiedzi na forum m.in. wycinając uwagi krytyczne dot. Vengi a jest ich sporo. Prowadzą oni również forum Sportage oraz Ceeda...
Znajdź podobne forum Kia Venga
Zapraszam na nowopowstałe forum o audi 100/200 C3: audi200.cba.pl/forum
Z całym szacunkiem ale daleko jeszcze do zastąpienia CB. Koledzy na naukach jazdy komunikują się przez push to talk ca prawda, ale narazie to się dalej nie posunie
Znajdź podobne forum Technika i podobne
A w salonach rabaty dla dziennikarzy, duchownych, prawników i wielu innych grup zawodowych.
Z punktu technicznego dotyczy to tylko aut po kolizjach z nieszczelnym układem...tak więc w nowym zadbanym samochodzie Nie rzadziej niż co dwa lata układ klimatyzacji powinien oczyszczony być z wilgoci i uzupełniony w czynnik chłodzący do wymaganego poziomu. - jeśli układ jest szczelny to w ciąg...
W moim dwuletnim Aurisie także zauważyłem skraplającą się wodę wewnątrz przednich i tylnych lamp. Jeszcze nie zgłaszałem tego faktu w serwisie i zastanawiam się czytając Wasze komentarze czy warto zgłaszać - bez końca będą wymieniać mi lampy, a przecież nie o to chodzi. Drugim ważniejszym problem...
Znajdź podobne forum Toyota Auris
mam pytanie czy ten rozmiar 195/50 15 YOKOHAMA pasuje do opla merivy 2004.jak nie pasuja to jakie pasuja do tego opla.oprocz orginalnego rozmiaru 185/60 15.prosze o szybka odpowiedz.
Więcej informacji? » Za dużo wyników wyszukiwania? Spróbuj wyszukać dokładniej: "forum meriva 17cdti 2004 zasilanie pompyolejem".
Przejdź do Forum » Nie znalazłeś odpowiedzi na swoje pytanie? Zadaj je na Forum Motoryzacyjnym mojeauto.pl!