Wyszukiwałeś:

klimatyzacja X

ford X

mondeo X

ghia X

tdci X

2001 X

. Znaleziono 13145 wyników.

Znaleziono w kategoriach:

Poprzednio wyszukiwałeś:

Reklama:

Wyniki wyszukiwania dla: klimatyzacja ford mondeo ghia tdci 2001

Następna strona wyników »Twoje wyniki wyszukiwania (1 - 10 z 737 wszystkich):

Wątek na forum: Ford Mondeo: Sztuczka marketingowa

passat to jednak klasyka gatunku, ale ja od mondeo wolałbym jeszcze Insignie czy nawet Avensisa, napewno natomiast Ford w moim rankingu wyprzedza francuskie auta z segmentu D ~groniec

Wątek na forum: Ford Mondeo: Czy już klasa premium?

super auto, super sie prowadzi, ladnie wygląda, kosztuje rozsądne pieniądze, pali niedużo - cóż więcej trzeba od samochodu? Niestety wiekszych sukcesów nie będzie - do segmentu premium nie wejdzie bo to jednak ford, tytulu CotY nie zdobedzie bo w zeszlym roku wygral juz ford, liderem segmentu nei...

Wątek na forum: Ford Mondeo na gaz

To mondeo na zdjeciu nie jest na gaz. Czy cala informacja jest =e wiarygodna? ~pawel73

To mondeo na zdjeciu nie jest na gaz. Czy cala informacja jest =e wiarygodna? ~pawel73

To mondeo na zdjeciu nie jest na gaz. Czy cala informacja jest rownie wiarygodna jak zdjecie? ~pawel73

Wątek na forum: drązek reakcyjny tylny ford mondeo mk2 1998

Witam serdecznie. Mam pytanie gdzie we Wroc ławiu mogę kupić drązek reakcyjny tylny (prawy) do forda mondeo mkII 1.8 zetec rok 1998r. Nie mogę go nigdzie dostać. Pomóżcie ~borienko

Wątek na forum: Ford Mondeo: Obudzić emocje

mondeo to zajebisty woz! nic dodac nic, ujac. Poczawszy od zawieszenia, przez bardzo dynamiczne dizelki, ktore malo pala, az po wykonczenie wnetrza. Wroze mu niezly sukces. ~djud

Wątek na forum: MONDEO IV TDCi Duratorq 2010 ROK BŁĄD P1632

Witam, od kilku dni po odpaleniu silnika wszsytko jest OK, ale po przejechaniu kilku km. n adesce zapala się kontrolka ładowania i nie gaśnie do czasu wyłączenia silnika. Sprwadzałem napięcie ładowania i jest dość wysokie, nawet chyba za wysokie bo w granicach 14,7 -14,9. Poczytałem troszke w n...

Wątek na forum: Ford nie ceni wiernych klientów!

Często się słyszy, że "wierność" ASO popłaca. Miałem okazję przekonać się, że u Forda (Polska) jest inaczej. Od 8 lat jeżdżę Fordami kupowanymi w salonach i serwisuję je wyłącznie w ASO. W latach 2003-2006 używałem Mondeo 2,0 TDCI i do końca (ponad 230.000km) serwisowałem go w ASO. Od 2006 ...

Wątek na forum: Ford Mondeo Kombi: Dobry układ

Fajny wóz, szkoda że ma tandetne materiały we wnętrzu (nie licząc foteli w topowych wersjach) i że nie ma fabrycznej nawigacji z mapą Polski. ~sdf

Więcej informacji? » Za dużo wyników wyszukiwania? Spróbuj wyszukać dokładniej: "klimatyzacja ford mondeo ghia tdci 2001".

Przejdź do Forum » Nie znalazłeś odpowiedzi na swoje pytanie? Zadaj je na Forum Motoryzacyjnym mojeauto.pl!

Mojeauto.pl - motoryzacja w Internecie | Copyright © Grupa Allegro Sp. z o. o. 1999-2012
Logo Grupa Allegro