Newsletter: zapisz się!nie jesteś zalogowanyzaloguj sięzarejestruj się
Wyszukiwałeś:
. Znaleziono 13145 wyników.
passat to jednak klasyka gatunku, ale ja od mondeo wolałbym jeszcze Insignie czy nawet Avensisa, napewno natomiast Ford w moim rankingu wyprzedza francuskie auta z segmentu D
Znajdź podobne forum Ford Mondeo
super auto, super sie prowadzi, ladnie wygląda, kosztuje rozsądne pieniądze, pali niedużo - cóż więcej trzeba od samochodu? Niestety wiekszych sukcesów nie będzie - do segmentu premium nie wejdzie bo to jednak ford, tytulu CotY nie zdobedzie bo w zeszlym roku wygral juz ford, liderem segmentu nei...
To mondeo na zdjeciu nie jest na gaz. Czy cala informacja jest =e wiarygodna?
To mondeo na zdjeciu nie jest na gaz. Czy cala informacja jest =e wiarygodna?
To mondeo na zdjeciu nie jest na gaz. Czy cala informacja jest rownie wiarygodna jak zdjecie?
Witam serdecznie. Mam pytanie gdzie we Wroc ławiu mogę kupić drązek reakcyjny tylny (prawy) do forda mondeo mkII 1.8 zetec rok 1998r. Nie mogę go nigdzie dostać. Pomóżcie
mondeo to zajebisty woz! nic dodac nic, ujac. Poczawszy od zawieszenia, przez bardzo dynamiczne dizelki, ktore malo pala, az po wykonczenie wnetrza. Wroze mu niezly sukces.
Witam, od kilku dni po odpaleniu silnika wszsytko jest OK, ale po przejechaniu kilku km. n adesce zapala się kontrolka ładowania i nie gaśnie do czasu wyłączenia silnika. Sprwadzałem napięcie ładowania i jest dość wysokie, nawet chyba za wysokie bo w granicach 14,7 -14,9. Poczytałem troszke w n...
Często się słyszy, że "wierność" ASO popłaca. Miałem okazję przekonać się, że u Forda (Polska) jest inaczej. Od 8 lat jeżdżę Fordami kupowanymi w salonach i serwisuję je wyłącznie w ASO. W latach 2003-2006 używałem Mondeo 2,0 TDCI i do końca (ponad 230.000km) serwisowałem go w ASO. Od 2006 ...
Fajny wóz, szkoda że ma tandetne materiały we wnętrzu (nie licząc foteli w topowych wersjach) i że nie ma fabrycznej nawigacji z mapą Polski.
Więcej informacji? » Za dużo wyników wyszukiwania? Spróbuj wyszukać dokładniej: "klimatyzacja ford mondeo ghia tdci 2001".
Przejdź do Forum » Nie znalazłeś odpowiedzi na swoje pytanie? Zadaj je na Forum Motoryzacyjnym mojeauto.pl!