Newsletter: zapisz się!nie jesteś zalogowanyzaloguj sięzarejestruj się
Wyszukiwałeś:
. Znaleziono 11941 wyników.
Czy wiesz już co oznaczają kolory słów kluczowych? Sprawdź! »
Następujące słowa są bardzo popularne i nie zostały uwzględnione w wyszukiwaniu: nad.
Jechałem droga z Ślesina do Gorzenia a nastepnie do Nakła ,droga wymaga gruntownego remontu szczególnie na odcinku który biegnie z stacji kolejowej Ślesin do Gorzenia.Sama stacja opuszczona okna zabite sklejką ,stacja ta jeszcze w latach 80 wygladała przyzwoicie.Ci okropni decydenci z PKP wygubil...
Znajdź podobne forum Polskie drogi
Brawo Województwo! Drogi wojewódzkie nie długo będą w lepszym stanie niż krajowe. Tak już zaczyna by np. w Małopolsce.
A co z S5 ? - mam nadzieje że kasy nie zabraknie.
Ostatnio miałem okazję pokonać ok. 150km drogami wojewódzkimi w tym województwie. Stwierdzam jednoznacznie - to najporządniej wykonane remonty dróg w Polsce! Drogą Nakło - Szubin i Szubin - Łabiszyn (nr 246) jechałem kilka lat temu. To była istna ruina! Teraz jazda po niej jest bezpieczna i przyj...
"Nie chcemy by odnowiona nawierzchnia została zniszczona przez ciężki sprzęt budowlany obsługujący budowę autostrady A-1" - żart czy powaga?! Czy to oznacza, że droga WOJEWÓDZKA nie będzie przystosowana dla pojazdów o nacisku na oś 10T?! Dziasiaj w całej Polsce dostosowuje się drogi woj...
Kolejny "miejski niewypał" w stylu Nissan Qashqai lub fotel kierowcy w nowym Avensis - rozpada się po 15 tys. Pomyłkę widać też w teście NCAP.
Znajdź podobne forum Toyota Urban Cruiser
Tak między Bogiem a prawdą - na te nasze "ukochane EURO 2012" powinna być S33 i S8 do węzła Magnice w kierunku Wrocławia. A będzie niestety wstyd... A właśnie, czy kiedykolwiek powstaną te ekspresówki?... :'-(
Droga wojewódzka 703 nie przebiega przez Zgierz
skrzyzowanie na Miedzyn wymaga gruntownej przebudowy .Nalezy zbudować skrzyzowanie dwupoziomowe z jednoczesnym udroznieniem ruchu w kierunku Miedzynia.Droga ta jest w wyjatkowo opłakalnym stanie . Została wybudowana z pieniedzy gminy Białe Błota jako tymczasowa na starej trasie szutrowej słaba po...
Śmieszna jest ta bydgoska dyrekcja. Chwalenie się łataniem krótkich odcinków jest groteskowe. Tymczasem: S5 - nie ma wciąż decyzji śrdodowiskowej, na pewno więc budowa nie zacznie się w 2010! DK10- remont ma już opóźnienie 60dni. Wcześniej miał się skończyć 30IX DK5 - najbardziej durne migając...
Więcej informacji? » Za mało wyników wyszukiwania? Spróbuj wyszukać bez znaków specjalnych.
Przejdź do Forum » Nie znalazłeś odpowiedzi na swoje pytanie? Zadaj je na Forum Motoryzacyjnym mojeauto.pl!