Newsletter: zapisz się!nie jesteś zalogowanyzaloguj sięzarejestruj się
Wyszukiwałeś:
. Znaleziono 14319 wyników.
a kiedy będzie droga dwujezdniowa Warszawa - Sochaczew ????
Znajdź podobne forum Polskie drogi
witam mam sprintera 311 z silnikiem 2.2 cdi , od pewnego czasu jak jest ciepły mam problemy z odpalaniem i strasznie dymi na czarno i na niskich biegach zachowuje się jak by łapał lewe powietrze, dopiero od 4 zaczyna mieć moc i przyspiesza. Jak ktoś wie co może być przyczyną proszę o pomoc. ra...
Znajdź podobne forum Mercedes Sprinter
Brawo Warszawa, ul. Grójecka jest teraz stanowczo za mało na wyjazd z miasta.
A ja zamierzam być królem Kazachstanu... Same zamierzenia z ogromnymi sumami, żeby tylko mydlić oczy ludziom oczekującym na normalne drogi... Ciekawe, ile tak naprawdę mają tej kasy i ile z niej pójdzie na drogi...
dlaczego na takiej drodze jak ta ukazana na zdjęciu, która jest drogą o standardzie drogi wojewódzkiej, nie można w miejscu utwardzonej żwirem (?) wykonać jednak tej opaski aasfaltowej jeśli nie długość 0,5m to chociaż 0,25 celem poprawienie jednak bezpieczeństwa?
Zapraszamy na AudiTimes.pl!
Tego naprawdę już nie chce się komentować. Autostrada Łódź-Warszawa to nie tylko największa polska kompromitacja drogowa, ale chyba największa drogowa kompromitacja na świecie. Ciągle problemy i co chwlę wyskakuje nowe, kolejne sratatata...Ten cyrk trwa już 30-parę lat. Czy doczekam się wreszcie ...
Bankier.pl juz o 2 lat zapowiada przejecia innych serwisów i jakos wszystko konczy sie na słowach tak np ze skupem akcji czy z dywidendą czy pozyskaniem inwestora duzo gadania bujania w obłokach a nic nie zrealizowane zostało !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dymisja
Chwała Bogu, że wreszcie zaczęli remontować tę drogę. Bo już nie dało się nią jeździć.Teraz co prawda stoi się na wahadłach, ale wreszcie będzie porządna droga bez dziur.
bardzo fajna lancia, kolorek też niczego sobie:) pochwale sieże umówiłam się na jazde próbną. o doświadczeniach powiem później hehe
Znajdź podobne forum Lancia Delta
Więcej informacji? » Za dużo wyników wyszukiwania? Spróbuj wyszukać dokładniej: "mazowieckie droga wojewódzka 629 warszawa pl bankowy".
Przejdź do Forum » Nie znalazłeś odpowiedzi na swoje pytanie? Zadaj je na Forum Motoryzacyjnym mojeauto.pl!