Newsletter: zapisz się!nie jesteś zalogowanyzaloguj sięzarejestruj się
Wyszukiwałeś:
. Znaleziono 9944 wyników.
Witam mam pewien problem podaczas jazdy gaśnie mi cała deska rozdzielcza,wraz z licznikiem i wszystkimi zegarami,po zgaszeniu auta i odpaleniu na nowo problem znika,choć czasami trzeba chwilke odczekać,Sytuacja się powtarza raz w tygodniu,raz na 2 i niema nic wsplnego z warunklami pogodowychi typ...
Znajdź podobne forum Opel Vectra
częśći używane są ok lepiej orginały jak ta chinszczyzna orginalna
Znajdź podobne forum Technika i podobne
calibra naczelny wieśwagen polski
Znajdź podobne forum Opel Calibra
Witam mam 2 problemy mianowicie pierwszy to podczas korków w mieście strasznie rośnie mi temp. Płyn chłodzący mam uzupełniony i patrzylem nigdzie nie wycieka. Olej mam tez w normie także mysle ze moze to byc termostat ale prosze o wypowiedz kogos kto mial podobny problem. Drugi problem to na ga...
Znajdź podobne forum Opel Corsa
Hej, Jestem wlasnie przed kupnem mojego pierwszego samochodu. Czy przebieg 160tys. dla Opel Corsa 1.2 z 1997 roku to duzo? Cena:4900. dzieki.
Znajdź podobne forum Opel Corsa
Samochód bajka jak wszystkie dzieci z tej stajni . Samochód dla nas , dla ludu . Opel wie co tworzy - szacun dla marki Opel !!! Moja ulubiona marka samochodu , która robi coś dla nas miłośników motoryzacji .
Znajdź podobne forum Opel Astra
Opel - jak to Opel .... Jedni go kochają a inni go nielubią. A Zafira - nie wyścigówka , a poczciwy pracownik , który co rano stawia się do pracy wpełni gotowy do działania . Osobiście przejechałem nim 30 tys. km. [wersja 1.9 d. /120 koników] . Z poważniejszych rzeczy to żarówka w lampie przednie...
Znajdź podobne forum Opel Zafira
opel vectra fajne autko, bardzo mi sie podoba
Znajdź podobne forum Opel Vectra
W moim dwuletnim Aurisie także zauważyłem skraplającą się wodę wewnątrz przednich i tylnych lamp. Jeszcze nie zgłaszałem tego faktu w serwisie i zastanawiam się czytając Wasze komentarze czy warto zgłaszać - bez końca będą wymieniać mi lampy, a przecież nie o to chodzi. Drugim ważniejszym problem...
Znajdź podobne forum Toyota Auris
Mam do sprzedania czesci do opla Vivaro pasują równiz do reno Traffic a mianowicie jest to zamek maski, hak i linka do maski. Częsci są nowe prosto z salonu RENO posiadam na nie fakturę. Znajdują sie jeszcze w opakowaniu także pewność ich nowości jest gwarantowana. czekam na tel. pod nr. 88636650...
Znajdź podobne forum Opel Vivaro
WiÄ™cej informacji? » Za dużo wyników wyszukiwania? Spróbuj wyszukać dokÅ‚adniej: "opel vektra 1997 części".
Przejdź do Forum » Nie znalazÅ‚eÅ› odpowiedzi na swoje pytanie? Zadaj je na Forum Motoryzacyjnym mojeauto.pl!