Wyszukiwałeś:

opel X

vektra X

1997 X

części X

. Znaleziono 9944 wyników.

Znaleziono w kategoriach:

Poprzednio wyszukiwałeś:

Reklama:

Wyniki wyszukiwania dla: opel vektra 1997 części

NastÄ™pna strona wyników »Twoje wyniki wyszukiwania (1 - 10 z 636 wszystkich):

WÄ…tek na forum: Vektra 1,8 benzyna 2005 Problem z zegarami

Witam mam pewien problem podaczas jazdy gaśnie mi cała deska rozdzielcza,wraz z licznikiem i wszystkimi zegarami,po zgaszeniu auta i odpaleniu na nowo problem znika,choć czasami trzeba chwilke odczekać,Sytuacja się powtarza raz w tygodniu,raz na 2 i niema nic wsplnego z warunklami pogodowychi typ...

Wątek na forum: A może używane części?

częśći używane są ok lepiej orginały jak ta chinszczyzna orginalna ~boob

WÄ…tek na forum: Opel Corsa B 1.2 LPG 1995r

Witam mam 2 problemy mianowicie pierwszy to podczas korków w mieście strasznie rośnie mi temp. Płyn chłodzący mam uzupełniony i patrzylem nigdzie nie wycieka. Olej mam tez w normie także mysle ze moze to byc termostat ale prosze o wypowiedz kogos kto mial podobny problem. Drugi problem to na ga...

WÄ…tek na forum: przebieg

Hej, Jestem wlasnie przed kupnem mojego pierwszego samochodu. Czy przebieg 160tys. dla Opel Corsa 1.2 z 1997 roku to duzo? Cena:4900. dzieki. ~aleks

WÄ…tek na forum: Testy mojeauto.pl : Opel Astra IV

Samochód bajka jak wszystkie dzieci z tej stajni . Samochód dla nas , dla ludu . Opel wie co tworzy - szacun dla marki Opel !!! Moja ulubiona marka samochodu , która robi coś dla nas miłośników motoryzacji . ~Die Neue Opel Astra !!!

WÄ…tek na forum: Opel - jak to Opel ..........

Opel - jak to Opel .... Jedni go kochają a inni go nielubią. A Zafira - nie wyścigówka , a poczciwy pracownik , który co rano stawia się do pracy wpełni gotowy do działania . Osobiście przejechałem nim 30 tys. km. [wersja 1.9 d. /120 koników] . Z poważniejszych rzeczy to żarówka w lampie przednie...

WÄ…tek na forum: Opel Vectra: GTS niczym coupe

opel vectra fajne autko, bardzo mi sie podoba ~jerry

Wątek na forum: woda w bagażniku, zaparowane lampy

W moim dwuletnim Aurisie także zauważyłem skraplającą się wodę wewnątrz przednich i tylnych lamp. Jeszcze nie zgłaszałem tego faktu w serwisie i zastanawiam się czytając Wasze komentarze czy warto zgłaszać - bez końca będą wymieniać mi lampy, a przecież nie o to chodzi. Drugim ważniejszym problem...

Wątek na forum: CZĘŚCI DO OPLA VIVARO

Mam do sprzedania czesci do opla Vivaro pasują równiz do reno Traffic a mianowicie jest to zamek maski, hak i linka do maski. Częsci są nowe prosto z salonu RENO posiadam na nie fakturę. Znajdują sie jeszcze w opakowaniu także pewność ich nowości jest gwarantowana. czekam na tel. pod nr. 88636650...

WiÄ™cej informacji? » Za dużo wyników wyszukiwania? Spróbuj wyszukać dokÅ‚adniej: "opel vektra 1997 części".

Przejdź do Forum » Nie znalazÅ‚eÅ› odpowiedzi na swoje pytanie? Zadaj je na Forum Motoryzacyjnym mojeauto.pl!

Mojeauto.pl - motoryzacja w Internecie | Copyright © Grupa Allegro Sp. z o. o. 1999-2012
Logo Grupa Allegro