Newsletter: zapisz się!nie jesteś zalogowanyzaloguj sięzarejestruj się
Wyszukiwałeś:
. Znaleziono 11587 wyników.
Czy wiesz już co oznaczają kolory słów kluczowych? Sprawdź! »
HEhe, ruszy, albo nie ruszy, bo zostanie przesunięta (nie odwołana :)) ta termin późniejszy (czyt. nigdy, nidgy).... Bueheheheheeee.
Znajdź podobne forum Polskie drogi
Krapkowice chyba są znane z handlu końmi.Most nowy napewno się przyda rozumiem ze droga dojazdowa jest równiez zmodernizowana.Nasze stare siwki tez sie cieszą
Droga wojewódzka 703 nie przebiega przez Zgierz
Kolejny "miejski niewypał" w stylu Nissan Qashqai lub fotel kierowcy w nowym Avensis - rozpada się po 15 tys. Pomyłkę widać też w teście NCAP.
Znajdź podobne forum Toyota Urban Cruiser
jechałem to droga jest bardzo dobrze zrobiona.poczulem sie tak jak bym byl w niemczech. droga jest super.
czy nie jest to przypadkiem droga wojewódzka 730, a nie 740 ???? Tak przynajmniej wynika z mojej mapy...
Jechałem droga z Ślesina do Gorzenia a nastepnie do Nakła ,droga wymaga gruntownego remontu szczególnie na odcinku który biegnie z stacji kolejowej Ślesin do Gorzenia.Sama stacja opuszczona okna zabite sklejką ,stacja ta jeszcze w latach 80 wygladała przyzwoicie.Ci okropni decydenci z PKP wygubil...
Tak między Bogiem a prawdą - na te nasze "ukochane EURO 2012" powinna być S33 i S8 do węzła Magnice w kierunku Wrocławia. A będzie niestety wstyd... A właśnie, czy kiedykolwiek powstaną te ekspresówki?... :'-(
Jakiej klasy to droga??
Droga ta tylko na niewielkim odcinku stanowi granicę Świętokrzyskiego Parku Narodowego, w ogóle nie prowadząc PRZEZ Park!
Więcej informacji? » Za mało wyników wyszukiwania? Spróbuj wyszukać bez znaków specjalnych.
Przejdź do Forum » Nie znalazłeś odpowiedzi na swoje pytanie? Zadaj je na Forum Motoryzacyjnym mojeauto.pl!