Newsletter: zapisz się!nie jesteś zalogowanyzaloguj sięzarejestruj się
Wyszukiwałeś:
. Znaleziono 6877 wyników.
Witam! Pragne sie z wrocic z pytaniem dotyczacym problemu swiatel STOP-u w Peugeot 206. Mianowicie wspomniane swiatla swieca sie nieustannie w trakcie jazdy samochodem oraz na postoju, a takze w chwili, kiedy swiatla swiatla pozycyjne sa wlaczone. Prosze o pomoc i odpowiedz, co moze przyczy...
Znajdź podobne forum Peugeot 206
Mam Peugeota 206 i wiem że tan samochód jest dobry tylko że po 100000 km przejechnych zaczyna stukać. I proszę wszystkich o rozwage ponieważ, więzki szbko się niszczą i może nas czekać serwis. ~Fan Motoryzacij
Bo tylnej belki nie naprawia się w ASO za 3000zł tylko szuka sięspecjalistów w tej dziedzinie którzy zregenerujątakąbelkęza 1100zł na oryginalnych częsciach, Sam tak zrobiłem i jeździ dalej jak talala. A ASO i tak tego same nie robią tylko demontująstarą belkę i wysyłająjąwłaśnei do takiej regene...
Nie czarujmy się 206 była absolutną rewelacją na swoje czasy, auto było w sumie jest do dziś ładne i ciekawe. Jesli tylko dodać do niej cos nowego, dobrego i sprawdzonego co uczyni że to auto znów stanie się ciekawą propozycją na rynku i do tego wszystkiego zastsować dobrą czyt. niską cenę - może...
Witam. Mam Peugeota 206, silnik 1.4, rocznik 2002. Samochód został kupiony we Włoszech i przyprowadzony do Polski w sierpniu. Mam z nim dość duży problem, ponieważ nie mogę go odpalić. Silnik kręci, akumulator działa i na zegarach też wszystko ok. Wszystkie bezpieczniki te pod maską i w komputer...
Wyjątkowa sylwetka.Wreszcie coś innego,a nie na jedno kopyto.Większość aut jest zwyczajnie nieładnych,mają oklepaną linię... ~Agunia
Witam, jestem właścicielem peugeota 206 z 2005r, wersja 3d, silnik 1.1. Mam poważny problem z samochodem. Otóż auto przy zmianie biegów i prędkościach powyżej 90km/h zaczyna się dziwnie zachowywać. Tracę nad nim kontrolę, auto jakby pływało, jadę prostą drogą i nagle odbija mi w jedną bądź drugą...
Witam. Jestem posiadaczką Peugeota 206 2.0 Diesel HDI i od pewnego czasu mam problem. Podczas jazdy samochód gaśnie, silnik wyłącza się i nie można go odpalić od razu. Dopiero po kilku minutach odczekanych na poboczu można go bez problemu odpalić i jechać dalej do momentu, kiedy znowu sam nie zg...
Samochód dwudrzwiowy to jak pies bez ogona... ~Toja.
http://otomoto.pl/peugeot-206-1-1-xr-presence-gaz-rp-i-C21776665.html niech mi ktos doradzi czy go kupowac malo znam sie na autach i chcialabym opini kogos kto wizualnie moze cos o tym powiedziec. mam kawal polski do przejechania zeby go kupic i nei chcialabym na marne jechac. Znajdź podobne forum Peugeot 206
Więcej informacji? » Za dużo wyników wyszukiwania? Spróbuj wyszukać dokładniej: "peugeot 206 aut".
Przejdź do Forum » Nie znalazłeś odpowiedzi na swoje pytanie? Zadaj je na Forum Motoryzacyjnym mojeauto.pl!