Newsletter: zapisz się!nie jesteś zalogowanyzaloguj sięzarejestruj się
Wyszukiwałeś:
. Znaleziono 591 wyników.
Z punktu technicznego dotyczy to tylko aut po kolizjach z nieszczelnym układem...tak więc w nowym zadbanym samochodzie Nie rzadziej niż co dwa lata układ klimatyzacji powinien oczyszczony być z wilgoci i uzupełniony w czynnik chłodzący do wymaganego poziomu. - jeśli układ jest szczelny to w ciąg...
Znajdź podobne forum Technika i podobne
Witam kolegów. Podpowiedzcie mi gdzie znajdę rezystor dmuchawy od ogrzewania - jak się do niego dostać? Bo działa mi tylko na 4 i nie da się z tym za długo jeździć a marznąć też mi się nie uśmiecha. Pozdrawiam
Znajdź podobne forum Renault Mascott
witam.mam pewien problem dot.znikajacego płynu chłodniczego w zbiorniku wyrównawczym...wymieniłam nagrzewnice bo okazało sie ze płyn rozchodzi się pod deską rozdzielczą....mokra tapicerka,brak ogrzewania szyby,smrod płynu z klimatyzacji ALE PŁYN dalej znika....Ktoś miał z tym problem?volvo v7...
Znajdź podobne forum Volvo V70
Tyle w teorii, a w praktyce - jeżdżę autami z klimatyzacją od lat, nigdy nie robię przeglądów klimatyzacji, nie odpalam jej w zimie - wszystko działa idealnie. Jeśli pojawi się konieczność przeglądu, będzie to widać po objawach - właśnie parowanie szyb, niska wydajność chłodzenia, ew. przykry zap...
Niestety artykuł wprowadza w błąd. Na temat ogrzewania i chłodzenia pojazdów mam informacje z pierwszej ręki i radzę posłuchać. Klimatyzacji można używać na różne sposoby (choćby do osuszenia szyb kiedy parują), ale najważniejsza jest jej rola podczas upału. I teraz uwaga - radzę przeczytać jeś...
Znajdź podobne forum Motoryzacja ogólnie
Volvo zawsze w swoich ASO ma różne akcje serwisowe na których można zaoszczędzić
Znajdź podobne forum Samochody Samochody użytkowe
Odpaliłem niedawno klime w aucie i niestety ale nie chłodzi. Cały czas leci z niej ciepłe powietrze (mimo, ze jest już ustawiona na minimum, czyli 15 st.C). Czy wiecie jaka możec być przyczyna? W instrukcji wyczytałem, że przynajmiej raz na miesiąc musi być odpalana, a w sumie samochód stał ponad...
16 kwietnia Volvo ruszyło z ofertą dot. klimatyzacji, czyli Dobre samopoczucie wewnątrz, serwis klimatyzacji za 149 zł. Oferta będzie obowiązywała do 31 maja.
Znajdź podobne forum Volvo C30
A ja jak jeżdżę po mieście z klimą to mam zużycie paliwa większe o 0,5 l / 100 km niż przy wyłączonej i "tylko" otwartych oknach. Wniosek prosty: trzeba myśleć. Samochód jak stoi lub jedzie powoli to ten straszny opór powietrza jest minimalny. Może czas skończyć z poradami dla idiotów?
Witam serdecznie.. Mam problem z włączeniem klimy w Ivecu,które użytkuję. Mianowicie po wciśnięciu przxycisku włączającego-dodam,że to nie jest klima automatyczna-zapala się lampka sugerująca,że klima działa,natomiast po puszczeniu,zwolnieniu przycisku lampka gaśnie,a tym samym klima przestaje...
Znajdź podobne forum Iveco Daily
Więcej informacji? » Za dużo wyników wyszukiwania? Spróbuj wyszukać dokładniej: "rezystor klimatyzacji chrysler300m".
Przejdź do Forum » Nie znalazłeś odpowiedzi na swoje pytanie? Zadaj je na Forum Motoryzacyjnym mojeauto.pl!