Newsletter: zapisz się!nie jesteś zalogowanyzaloguj sięzarejestruj się
Wyszukiwałeś:
. Znaleziono 15517 wyników.
Czy wiesz już co oznaczają kolory słów kluczowych? Sprawdź! »
Znowu spotkanie z urzędnikami i znowu optymistyczny komunikat. 157km drogi to jest naprawdę wyczyn i nawet jak zaczną w 2009, to wątpię, żeby skończyli w 2 lata. Do tego jeszcze Obwodnica, a więc mnóstwo tuneli, mostów, przejść i obiektów inżynieryjnych. Wszystko będzie na ostanią chwilę i pewnie...
Znajdź podobne forum Polskie drogi
Droga wojewódzka 703 nie przebiega przez Zgierz
Kolejny "miejski niewypał" w stylu Nissan Qashqai lub fotel kierowcy w nowym Avensis - rozpada się po 15 tys. Pomyłkę widać też w teście NCAP.
Znajdź podobne forum Toyota Urban Cruiser
czy nie jest to przypadkiem droga wojewódzka 730, a nie 740 ???? Tak przynajmniej wynika z mojej mapy...
jechałem to droga jest bardzo dobrze zrobiona.poczulem sie tak jak bym byl w niemczech. droga jest super.
Witam tak jak w opisie mam pytanie czy jest mozliwa przekladka silnika 2.0 benzynowego w miejsce silnika 2.4 D. Prosze o porady
Znajdź podobne forum Volkswagen Transporter
Tak między Bogiem a prawdą - na te nasze "ukochane EURO 2012" powinna być S33 i S8 do węzła Magnice w kierunku Wrocławia. A będzie niestety wstyd... A właśnie, czy kiedykolwiek powstaną te ekspresówki?... :'-(
Jechałem droga z Ślesina do Gorzenia a nastepnie do Nakła ,droga wymaga gruntownego remontu szczególnie na odcinku który biegnie z stacji kolejowej Ślesin do Gorzenia.Sama stacja opuszczona okna zabite sklejką ,stacja ta jeszcze w latach 80 wygladała przyzwoicie.Ci okropni decydenci z PKP wygubil...
1. S8 to droga ekspresowa. 2. Będzie się kończyć na węźle Choroszcz koło Białegostoku. Nie dociągnie do Litwy.
Jakiej klasy to droga??
Więcej informacji? » Za mało wyników wyszukiwania? Spróbuj wyszukać bez znaków specjalnych.
Przejdź do Forum » Nie znalazłeś odpowiedzi na swoje pytanie? Zadaj je na Forum Motoryzacyjnym mojeauto.pl!