Wyszukiwałeś:

wielkopolskie X

fotoradar-miejsce X

kontroli X

droga X

wojewódzka X

196 X

skoki X

. Znaleziono 15538 wyników.

Czy wiesz już co oznaczają kolory słów kluczowych? Sprawdź! »

Znaleziono w kategoriach:

Poprzednio wyszukiwałeś:

Reklama:

Wyniki wyszukiwania dla: wielkopolskie fotoradar-miejsce kontroli droga wojewódzka 196 skoki

Następna strona wyników »Twoje wyniki wyszukiwania (1 - 10 z 858 wszystkich):

Wątek na forum: Wielkopolskie zdąży przed Euro 2012?

Znowu spotkanie z urzędnikami i znowu optymistyczny komunikat. 157km drogi to jest naprawdę wyczyn i nawet jak zaczną w 2009, to wątpię, żeby skończyli w 2 lata. Do tego jeszcze Obwodnica, a więc mnóstwo tuneli, mostów, przejść i obiektów inżynieryjnych. Wszystko będzie na ostanią chwilę i pewnie...

Wątek na forum: Toyota Urban Cruiser: VIDEO-TEST

Kolejny "miejski niewypał" w stylu Nissan Qashqai lub fotel kierowcy w nowym Avensis - rozpada się po 15 tys. Pomyłkę widać też w teście NCAP. ~gonzo

Wątek na forum: Remontują „jedynkę” w Zgierzu

Droga wojewódzka 703 nie przebiega przez Zgierz ~Mariusz

Wątek na forum: problem z pracą silnika volvo s60 2.4 D

Witam . problemem są regularne skoki obrotów, nie są to wielkie skoki, ledwo zauważalne na obrotomierzu. Jednak auto wydaje przy tym warknięcia. Może ma ktoś podobny problem, lub pomysł co może być skutkiem takiej pracy silnika..? ~Wojtek

Wątek na forum: Przebudowa przejść granicznych na DK 8 i DK 33

Tak między Bogiem a prawdą - na te nasze "ukochane EURO 2012" powinna być S33 i S8 do węzła Magnice w kierunku Wrocławia. A będzie niestety wstyd... A właśnie, czy kiedykolwiek powstaną te ekspresówki?... :'-( ~Jaro

Wątek na forum: Silnik 2.0 benzyna w miejsce 2.4 D

Witam tak jak w opisie mam pytanie czy jest mozliwa przekladka silnika 2.0 benzynowego w miejsce silnika 2.4 D. Prosze o porady ~Afromen

Wątek na forum: Droga krajowa nr 7, przebudowa na odcinku Jazowa - Elbląg

jechałem to droga jest bardzo dobrze zrobiona.poczulem sie tak jak bym byl w niemczech. droga jest super. ~radzio

Wątek na forum: Oddano odcinek DW 740

czy nie jest to przypadkiem droga wojewódzka 730, a nie 740 ???? Tak przynajmniej wynika z mojej mapy... ~mapowiec

Wątek na forum: Droga S8: konsultacje społeczne

1. S8 to droga ekspresowa. 2. Będzie się kończyć na węźle Choroszcz koło Białegostoku. Nie dociągnie do Litwy. ~gość

Wątek na forum: Kujawsko-Pomorskie: Pierwsza droga za pieniądze RPO

Jechałem droga z Ślesina do Gorzenia a nastepnie do Nakła ,droga wymaga gruntownego remontu szczególnie na odcinku który biegnie z stacji kolejowej Ślesin do Gorzenia.Sama stacja opuszczona okna zabite sklejką ,stacja ta jeszcze w latach 80 wygladała przyzwoicie.Ci okropni decydenci z PKP wygubil...

Więcej informacji? » Za mało wyników wyszukiwania? Spróbuj wyszukać bez znaków specjalnych.

Przejdź do Forum » Nie znalazłeś odpowiedzi na swoje pytanie? Zadaj je na Forum Motoryzacyjnym mojeauto.pl!

Mojeauto.pl - motoryzacja w Internecie | Copyright © Grupa Allegro Sp. z o. o. 1999-2012
Logo Grupa Allegro